Golfturneringen D+D Real Czech Masters 2021

Golfturneringen D+D Real Czech Masters 2021

Vi inviterer dig til en prestigefuld golfturnering i Vysoký Újezd

Golfturneringen D+D Real Czech Masters 2021
Den eneste European Tour i Tjekkiet nu for syvende år i træk, hvor der igen i år vil være mange europæiske såvel verdens golfstjerner. På Albastross golfbanen i Vysoký Újezd i nærheden af Prag fra den 19. til 22. august 2021 vil en prestigefuld golfbegivenhed løbe af stablen. Der kommer både erfarne golfmatadorer og unge spillere. Under turnering vil der foregå flere golfevents med begivenhedens hovedstjerner og en del af arealet vil også være en kæmpe turneringslandsby med aktiviteter for hele familien. Du vil heller ikke gå glip af den populære foodfestival. Grib chancen for at se verdensgolf med dine egne øjne!

Czech Masters turneringen

I år, på banen i nærheden af Prag finder du den 7. årgang af verdensserien, golfturneringen European Tour for mænd. I alt spilles 47 turneringer i 30 lande på alle kontinenter. 156 spillere deltager i turneringen. Deres resultater er inkluderet i rangordningen af ​​serien og også på verdensranglisten. D+D Real Czech Masters har en enestående position på grund af, at det er den næstsidste turnering, der inkluderes i kvalifikationen til Ryder Cup, som er en prestigefyldt duel mellem Europa og USA. Her findes de sidste nomineringer til denne duel.

Årets turneringsstjerner

Denne årgang af D+D REAL Czech Masters har for nylig præsenteret sin største stjerne. På banen Albatross vil Henrik Stenson komme og for første gang, bliver præsenteret for de tjekkiske golffans. Næste planlagte turnerings stjerner i European Tour er Pádraig Harrington eller Thomas Pieters. Den tjekkiske golftopspiller Ondřej Lieser, som er den 29-årige tjekkiske professionelle golfspiller, som spiller i European Tour, vil også være til stede. I år 2020 blev han den første tjekkiske golfspiller, der vandt Challenge Tour i Andalucía Challenge de España, og den første tjekkiske golfspiller, der modtog et fuldt spillekort på European Tour.

Om Albatross golfbanen

Banen ligger kun et par kilometer fra Prag med en størrelse på over 80 hektar er den anlagt i et let kuperet terræn. Takket være de gode klimatiske forhold, er golfsæsonen under åben himmel, én af de længste i Central Europa. Det er en par 72 bane med et hulareal fra 459 til 812 m2 afhængig af det overordnede koncept samt sværhedsgraden af det pågældende hul. Banen Albatross er efter en uafhængig internetafstemning i 2017 den bedste golfbane i Tjekkiet! Selvfølgelig er der også en storslået træningsbaggrund med et team af trænere og et fittingscenter for selv de mest krævende spillere.